Vragen? Wij zijn bereikbaar op 0318 240 404

Best Beoordeelde Rookhout winkel van Nederland (9.8/10)

Over_ons_Rookhout_Online

De eerste keer rookhout gebruiken

De eerste keer rookhout gebruiken. Spannend! Je hebt misschien al wat rookhout in huis en je wilt beginnen met experimenteren.

Waar begin je?

Je begint natuurlijk bij de basis: je gerecht. Je hebt een mooi gerecht in gedachten die je gaat bereiden op de BBQ. Je eerste vraag is allicht: welk rookhout heb ik nodig voor welk gerecht? Maak je geen zorgen, daar hebben wij al aan gedacht. Check onze blog over welk rookhout je het beste bij jouw gerecht kan gebruiken.

Chunks, Snippers of Rookmot?

Je weet nu welke soort rookhout je wilt. Is het de Elzen geworden? Of ga je aan de slag met Kersen? Je hebt misschien al gemerkt dat elke soort ook weer in verschillende typen komt. Namelijk Chunks, Snippers en Rookmot. Hoe weet je nou welke je moet kiezen? Eerst is de vraag wat je gaat roken en of je dat warm of koud wilt roken. Wil je koud roken? Dan ga je voor rookmot. Ga je warm roken? Gebruik dan de chunks voor een langere rooksessie of snippers als je korter wilt roken.

Hoeveel rookhout moet je de eerste keer gebruiken?

Als je net begint met rookhout, gebruik dan niet teveel de eerste keer. Begin rustig en ervaar hoe het je bevalt. Vond je het aroma wat teveel op de achtergrond? Je kan de volgende keer wat meer rookhout toevoegen voor een sterkere smaak. Pas op dat je niet overdadig veel rookhout gebruikt, je gerecht kan er op een gegeven moment wat bitter van worden.

Wij zijn Rookhout Online

We houden van BBQ’en, lekker eten én we hebben een missie. Namelijk keer op keer zorgen voor de perfecte rooksessie! Daarom hebben wij super snelle verzending, de hoogste kwaliteit rookhout en persoonlijke service. Met een zichttermijn van 30 dagen weet je zeker dat je altijd goed zit.

Bekijk ons volledige assortiment en beleef zelf hoe leuk roken met rookhout is!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Snippers. Ook in scherp geprijsde voordeelpakketten:

Gratis Verzending in Nederland

Voor alle bestellingen vanaf 45 euro. Inc. Track-Trace

30 Dagen Niet Goed, Geld Terug

100% Tevredenheidsgarantie of het volledige bedrag retour

Super Snelle Verzending

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis

Veilig & Vertrouwd Shoppen

Aangesloten bij WebwinkelKeur met een klantwaardering van 9.8

De waardering van rookhoutonline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 799 reviews.