Voordeel Pakketten

Onze Rookhout Pakketten zijn speciaal samengesteld zodat je thuis direct aan de slag kan met allerlei gerechten. Een Rookhout Pakket is niet alleen voordelig, maar ook leuk om cadeau te geven!
Nieuw: Mix&Voordeel. Stel je eigen pakket mét korting samen. Kijk hier voor meer info

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Al ons rookhout wordt in een ISO22000 gecertificeerd bedrijf geproduceerd en professioneel gedroogd tot een vochtgehalte van <10%. Perfect om warm mee te roken in je BBQ of rookoven. Ook zijn al onze rookhout producten 100% natuurlijk en zonder toevoegingen.

Ons Rookhout is geschikt voor elke BBQ met deksel, (offset-)smoker en/of rookkast. Ons rookhout hebben wij in de soorten Eiken, Beuken, Kersen, Esdoorn, Appel, Hickory en Elzen (Engelse benaming: Oak, Beech, Cherry, Maple, Apple, Hickory en Alder). Onze Rookhout Pakketten zijn speciaal samengesteld om vele gerechten mee te bereiden. Klanten van Rookhout Online geven gemiddeld een 9.9 score op basis van honderden beoordelingen. Kies ook voor Top Kwaliteit, Scherpe Prijzen en Persoonlijke Service. Bestel voor 16.30 uur en wij verzenden jouw pakket dezelfde werkdag.