Snippers

Rookhout Snippers geven een extra aroma aan je (BBQ) gerecht! Onze BBQ rooksnippers gebruik je om warm te roken, bijvoorbeeld bij spareribs, bavette of procureur. Per keer heb je een slechts een handvol rookchips nodig. Ook verkrijgbaar in voordelige pakketten. Gebruik een Smokerbox voor een betere rookafgifte.

Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Je hebt de keuze uit Eiken, Beuken, Elzen, Kersen, Appel, Esdoorn en/of Hickory Snippers in een 1 of 3 liter hersluitbare stazak verpakking.

Onze rookhout Snippers zijn in een ISO22000 gecertificeerd bedrijf geproduceerd en professioneel gedroogd tot een vochtgehalte van <10%. Perfect om warm mee te roken in je BBQ of rookoven. Ook zijn al onze rookhout producten 100% natuurlijk en zonder toevoegingen.

Ons Rookhout is geschikt voor elke BBQ met deksel, (offset-)smoker en/of rookkast. De rookhout chips hebben wij in de soorten Oak, Beech, Cherry, Maple, Apple, Hickory en Alder. Klanten van Rookhout Online geven gemiddeld een 9.9 score op basis van honderden beoordelingen. We verzenden jouw bestelling altijd zo snel als mogelijk. Bestel op werkdagen voor 16.30 en wij verzenden jouw smoking happiness dezelfde dag.