Snippers

Rookhout Snippers geven een extra aroma aan je gerecht! Onze BBQ rooksnippers zijn speciaal geproduceerd voor het roken van levensmiddelen.

Show Filters
Contact Opnemen -> Wij zijn van 27 september tot 9 oktober gesloten. Je kan rondkijken in onze webwinkel, maar geen bestelling plaatsen.

Toont alle 22 resultaten

Gebruik een Smokerbox voor een betere rookafgifte van rookhout snippers.

Je hebt de keuze uit Eiken, Beuken, Elzen, Kersen, Olijf, Amandel, Citrus, Rode Wijnvaten, Whisky, Fruitmix, Peer, Perzik, Appel, Esdoorn en/of Hickory Snippers in een 1 of 3 liter hersluitbare stazak verpakking.

Onze rookhout Snippers zijn in een ISO22000 gecertificeerde omgeving geproduceerd en professioneel gedroogd tot een vochtgehalte van <10%. Perfect om warm mee te roken in je BBQ of rookoven. Ook zijn al onze rookhout producten 100% natuurlijk.

Ons Rookhout is geschikt voor elke BBQ met deksel, (offset-)smoker en/of rookkast. De rookhout chips hebben wij in de soorten Oak, Beech, Cherry, Maple, Apple, Hickory en Alder. Klanten van Rookhout Online geven gemiddeld een 9.9 score op basis van honderden beoordelingen. We verzenden jouw bestelling altijd zo snel als mogelijk. Bestel op werkdagen voor 16.30 en wij verzenden jouw smoking happiness dezelfde dag.